Cautare

58050 de rezultate pentru "gigi becali pregateste pentru fotbal o carte pentru tipar" (5.24 secunde)
Becali a aparut duminica la adunarea partidului sau, PNG, coborand din luxosul sau Maybach. ... E clar ca traim intr-o Romanie suprarealista, o Romanie ireala si absurda. Scena nu se intampla la un mic schit, la Maglavit, la o manastire populata de calugari.
Intr-o tara in care toata lumea se pricepe la fotbal si politica, saptamana aceasta, sportul cu balonul rotund a luat fata vrajbilor din coalitie sau indreptate impotriva acesteia ori a mizeriilor ce refuleaza dupa 16 ani de pe holurile CNSAS.
Totusi, cei care candideaza si pe listele pentru Parlament au deja aceste declaratii pe site-urile forului legislativ. ... Vadim nu detine decat o casa de 4 camere si este patronul a doua publicatii si al unei edituri, care ii aduc venituri anuale mai mari de 5.000 de euro.
Mihai Stoica a reactionat in urma deciziei luate de ICCJ, care a hotarat rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB si CSA Steaua. ... Subiectul e prea amplu, dar e o victorie mare. ... "Admite recursul declarat de parata Fotbal Club FCSB S.A.
Bipezii romani il considera pe Gigi Becali cel mai tare om din Romania. ... Ne place sau nu, Becali este prototipul romanului postrevolutionar. Idealul ciobanescului mioritic de azi, intrupat intr-o persoana - sa fie "jmecher" si sa aiba bani.
Mai mult, Gigi Becali i-a reziliat si contractul lui Andrei Miron, titularul pe care nu l-a mai dorit la echipa.
Intentia lui Gigi Becali de a candida pentru un loc in Parlamentul European a fost explicata de catre prim-vicepresedintele PNG, Alex Mihai Stoenescu, prin faptul ca notorietatea lui Becali ar putea atrage mai multe voturi.
Acestea sunt concluziile examenului RMN efectuat de Gigi Becali. ... Inca de la inceputul discutiei, profesorul Mircea Gorgan a subliniat ca nu se poate exprima concret in cazul lui Becali, intrucat nu l-a consultat si nu a analizat investigatiile medicale la care a fost supus.
'Otevistul Dan Diaconescu pune in scena un model deja brevetat de magnatul Gigi Becali, personaj care a ajuns in Parlamentul European dupa ce a fost arestat de DNA, dar, patronul de televiziune trebuie sa stie ca popularitatea castigata in acest fel dispare repede si alegerile sunt inca departe, avertizeaza sociologul Mircea Kivu (foto), citat de Inpolitics.
Iisus a devenit un complice la gainariile lui Gigi Becali Mircea Dinescu, realizatorul emisiunii "Politica si delicateturi" de la Realitatea TV, invitat in emisiunea Prime Time News, nu a avut cuvinte de lauda despre solutionarea Dosarului Valiza in care Gigi Becali a fost achitat.
Laurentiu Reghecampf e foarte deranjat de ultimele declaratii ale lui Gigi Becali. A dezvaluit chiar Gigi Becali, care a aflat de nemultumirile tehnicianului Stelei de la Mihai Stoica.
Rezultatul uluitor pe care l-a obtinut Becali la alegerile parlamentare. Ce mesaj i-a transmis lui Basescu Controversata candidatura a lui Gigi Becali a avut rezultate surprinzatoare.
Finantatorul clubului Steaua a declarat ieri ca, in urma unei vizite pe care a facut-o la Sectia Parchetelor Militare, a aflat ca procurorii au dat NUP in cazul schimbului de terenuri cu MApN.
Sunt vorbe rostite ieri, in Vadu Rosca, de Gigi Becali, venit sa le ridice sinistratilor, pe cheltuiala sa, doua sute de case. ... Sideranta era imaginea pe care o ofereau sinistratii.
Comisia de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de Fotbal s-a intrunit in cursul zilei de luni, 26 iunie, si s-a decis sanctionarea finantatorilor de la FCSB si CFR Cluj, Gigi Becali si Ioan Varga, cat si a lui Mihai Stoica, presedintele Consiliului de Administratie de la FCSB.
Adevarul scrie ca Gigi Becali ar putea ramane fara Palat. ... Finantatorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, are din nou probleme cu Fiscul.
Aproape fara sa vrea, desi se autoproclama, Gigi Becali s-a dovedit deunazi un bun crestin... A salvat, involuntar, viata fiului unui suporter rapidist, care ameninta ca-si va omori copilul in cazul in care idolul sau, fostul giulestean Daniel Pancu va juca pentru echipa latifundiarului din Pipera.
Dusmanul gigantilor de pe scena politica nationala este nimeni altul decit George Becali.
Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, este pe locul intai in topul celor mai bogati romani, realizat de revista "Capital", avand o avere de 2,5 miliarde de euro.
google-analytics.com